SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Välkommen till domarsidan
Föreningens domare
Varje år anordnas domarkurser i föreningens regi.
Kontakta vår domaransvarige via mail domaransvarig@skogas-trangsundsff.com om du är intresserad av att bli en av våra domare.
 
Här kan du läsa mer om domarutbildningarna:
 
Vår domaransvarige tillsätter domare till alla föreningens hemmamatcher för 5 mot 5 och 7 mot 7.
 
Tillsammans för en tryggare matchmiljö
Stockholms Fotbollsförbund arrangerar runt 40 000 fotbollsmatcher varje säsong och drygt 3 000 domare utbildas. Att vara domare är en utsatt position. I en försvinnande liten del av dessa matchen kan domaren till och med råka fysiskt illa ut, men vanligare är att domaren får utstå skällsord och dumheter från spelare, ledare och åskådare. Det finns ingen statistik på detta, men en gång är en gång för mycket. Detta gör att många domare känner sig otillräckliga och faktiskt slutar som domare. Fotbollens matchmiljö får människor att må dåligt. Ska vi ha det så?
 

Vi önskar - nej kräver - att spelare, ledare och åskådare rannsakar sig själva och gemensamt vänder detta till en positiv förändring av matchmiljön kring fotbollsplanerna, för så här kan vi inte ha det!

 

Projekt inom Stockholms Fotbollsförbund
"Stockholms Fotbollsförbund har startat ett projekt vars syfte är att lyfta fram domarna, stötta dem och påvisa behov av en förhandling av alla inblandades medverkan vid fotbollsplanerna. Tillsammans med våra samarbetspartners Volkswagen Stockholm och Adidas, visar vi ett tydligt budskap på våra ungdomar kläder, som är en av flera steg till att förbättra Stockholms fotbollens matchmiljö ".

Andrea Möllerberg, Distriktschef Stockholms Fotbollsförbund :

 

Tack till alla föreningar som engagerar sig i domarfrågan

Stockholms Fotbollsförbund vill rikta ett stort tack till alla de föreningar vi fick möjlighet att besöka under torsdagarna när stora delar av kansliet gav sig ut i distriktet för att dela ut domar-kit till föreningar som arrangerar domarkurser. Syftet med besöken och framtagandet av domar-kit, är att uppmärksamma domarnas tuffa tillvaro samt visa till en förbättring av matchmiljön är en prioriterad fråga. Det är en form av gerillamarknadsföring, Det vill säga, vi vill skapa en unik, engagerande och tankeväckande effekt för att skapa viral spridning och få så många som tillgängliga 

- Tillsammans för en säker matchmiljö!

 
Våra sponsorer