Läs om de senaste uppdateringarna från Svensk Fotboll gällande Covid-19 här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Välkommen till Skogås-Trångsunds Fotbollsförening

Våra värdeord i föreningen är dessa
Glädje - Gemenskap - Respekt

 

Glädje

Vi älskar fotboll och tränar och spelar med glädje. 
Vi vill att alla ska kunna spela fotboll och ha kul i vår förening.

 

Gemenskap

Vi har en härlig klubbkänsla där vi alla kan känna gemenskap.
Alla är lika mycket värda. 
Vi välkomnar mångfald. 
Vi vill skapa engagemang genom att utbilda våra ledare och tränare så att de kan skapa laganda.

 

Respekt

Behandlar varandra med respekt. 
Vi agerar med ödmjukhet. 
Vi tänker på vilka ord vi väljer.
Vi bemöter andra så som vi själva vill bli bemötta.
Rent spel och ärlighet är en självklar del av vår verksamhet.
Vi är rädda om vår plan, vår lokal och vår utrustning.

Ny utökad Visselblåsarfunktion
2021-05-07 12:34

Som förening är det viktigt för oss att hela tiden aktivt jobba med vår värdegrund och uppmuntra alla våra aktiva att leva efter våra värdeord. Trots detta kan det vara en utmaning att få alla inom en förening att följa det som vi som förening står, och verkar för.

 

En viktig del i vårt arbete som styrelse i föreningen är att säkerställa ett öppet klimat och bibehålla en god miljö, där medlemmarna tar ansvar och kan känna sig trygga i att föreningen lever upp till sina värderingar. För att ytterligare underlätta transparens och möjlighet att lösa eventuella problem kompletterar vi nu vår interna visselblåsarfunktion med en koppling till Riksidrottsförbundets externa visselblåsarfunktion.  

 

I första hand skall misstankar om missförhållanden (tex trakasserier, mobbing, oegentligheter och säkerhetsrisker) alltid rapporteras till närmaste ledare eller styrelsen men det kan dock finnas känsliga ärenden då man inte vill eller vågar berätta den normala vägen, men ändå vill göra sin röst hörd.

 

Genom visselblåsartjänsten erbjuder Riksidrottsförbundet en möjlighet att konfidentiellt kommunicera misstankar om avvikelser från värdegrunden inom idrotten. Tjänsten är viktig för att minska risker och för att upprätthålla förtroendet för hela idrottsrörelsens verksamhet.

 

Läs mer om vår Visselblåsarfunktion på vår hemsida under Värdegrunder.

 

För eventuella frågor kontakta Annica Axelsson på annica.axelsson@gmail.com

Glädjande nyhet- Sankt Erikscupen startar
2021-04-28 15:17

Barn och ungdomar födda 2002 eller senare får från och med i dag, 28 april, spela enstaka matcher igen. Det meddelade Folkhälsomyndigheten under onsdagen.

 

Folkhälsomyndigheten skriver: "Från och med den 28 april 2021 kan föreningar med lagidrotter anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare."

 

Matcherna ska, likt tidigare, dock spelas lokalt och med ett begränsat resande. Det är med andra ord fortfarande av stor vikt att de allmänna råden, för att begränsa smittspridningen, efterföljs.

 

Nästa vecka går startskottet för seriespel i Sankt Erikscupen

-Äntligen!

 

 

 

Läs mer HÄR

 

Fortsatt restriktioner
2021-04-23 15:01

I dagarna skulle det ha varit seriestart i Sankt Erikscupen, men helgens matcher är tyvärr strukna på grund av covid-restriktionerna.

Matchförbud gäller i dagsläget till den 30 juni (och omfattar även träningsmatcher mot andra lag), men Stockholms Fotbollsförbund hoppas att FHM ska lätta på restriktionerna under våren och tillåta matcher tidigare än så. De stryker därför matcher successivt, en vecka i taget för nästkommande helg, och alla lag ska kunna spela match med fem dagars varsel.

 

Internmatcher inom lagen omfattas inte av förbudet.

 

/Styrelsen

Nyheter från våra lag
Verksamhetsgruppen, 02/04 21:09 
Fotbollsgruppen, 28/03 16:32 
Styrelsen, 28/03 16:23 
P10 röd/grön, 15/02 11:50 
P10 röd/grön, 15/02 11:49 
 
Våra sponsorer