SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Välkommen till Skogås-Trångsunds Fotbollsförening

Våra värdeord i föreningen är 
Glädje - Gemenskap - Respekt

 

Glädje

Vi älskar fotboll och tränar och spelar med glädje. 
Vi vill att alla ska kunna spela fotboll och ha kul i vår förening.

 

Gemenskap

Vi har en härlig klubbkänsla där vi alla kan känna gemenskap.
Alla är lika mycket värda. 
Vi välkomnar mångfald. 
Vi vill skapa engagemang genom att utbilda våra ledare och tränare så att de kan skapa laganda.

 

Respekt

Vi behandlar varandra med respekt, agerar med ödmjukhet och tänker på vilka ord vi väljer.
Vi bemöter andra så som vi själva vill bli bemötta.

Vill du jobba för Skogås-Trångsunds FF?
2022-05-25 20:35

Vill du bli spindeln i nätet i vår fotbollsförening?

 

Skogås-Trångsunds fotbollsförening växer och därför söker vi en föreningskonsulent som kan vara den sammanhållande länken i alla de aktiviteter vi bedriver. Innehållet i tjänsten varierar med säsongen men exempel på arbetsuppgifter är;

 

 • Löpande medlemshantering
 • Hantera planbokning
 • Kontaktperson med kommunen kring lokalfrågor
 • Dokumentera rutiner, skapa nya där det behövs
 • Äga strukturen för dokumentation och hemsida
 • Kursadminstratör för utbildningar för spelare, ledare, domare och andra aktiva
 • Administrera knatte- och fotbollskolor

 

Vi söker dig som

 • Tycker det är roligt och är duktig på administration
 • Självständig
 • Noggrann
 • Duktig på att kommunicera
 • Serviceinriktad
 • Delar våra värderingar Gemenskap, Glädje, Respekt

 

Tjänsten är placerad på Nytorps Mosse, vårt fina klubbhus i Trångsund. Som föreningskonsulent rapporterar du till personalansvarig i Styrelsen. Anställningsformen är ett konsultuppdrag på 75-100% under ett års tid med möjlighet till förlängning.

 

Intresserad? Skicka din ansökan till styrelsen@skogas-trangsundsff.com. Vi intervjuar löpande.  Vi vill ha din ansökan senast 15 augusti.

Säsongen igång - nu hjälps vi åt i vårt Café och som Trivselvärdar
2022-04-07 16:00
Lisa, en av de Trivselvärdar som spred trivsel förra säsongen

I Skogås-Trångsunds FF är vi stolta över vår gemenskap och vår förening bygger nästan uteslutande på ideella krafter. Som vårdnadshavare finns det alltid något man kan bidra med för att hjälpa föreningen att ge våra spelare bästa förutsättningar att spela fotboll och ha roligt.

 

En återkommande aktivitet där alla lag bidrar är vår café-verksamhet. Varje år ansvarar ett lag per vecka för att sköta cafét på Mossen. Vi har två nyheter kring caféverksamheten i år:

 • Vi har införskaffat iZettle med tillhörande Ipad. I år kommer man kunna betala både med kort och swish. Man registrerar det man säljer i appen och sedan räknar systemet ut totalsumman.
 • Vi inför Trivselvärdar på Mossen under helgerna, också detta något som lagen turas om att ansvara för. Tack vare samarbetet med Stockholms Fotbollsförbund kompenseras lagen för sina insatser i form av ett tillskott till lagkassan.

För mer information om cafétjänst och Trivselvärdar se instruktioner under fliken ”Dokument” här på hemsidan.

Nya smittskyddsåtgärder från 12 januari
2022-01-11 20:53

Regeringen och Folkhälsomyndigheten redogjorde under måndagen för skärpta smittskyddsåtgärder med anledningen av smittspridningen i samhället. Nedan följer de åtgärder som meddelats och som införs från 12 januari, som i olika grad påverkar fotbollsverksamheten. Denna information är hämtad från Svenska Fotbollsförbundets hemsida.

 • För allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus utan vaccinationsbevis införs ett tak på max 50 personer. Fortsatt gäller de nuvarande rekommendationerna om enbart sittande publik, max 8 personer per sällskap och 1 meters avstånd mellan sällskap.
 • För allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 50 deltagare där vaccinationsbevis används införs krav på max 8 personer per sällskap och 1 meters avstånd mellan sällskap. Fortsatt gäller endast sittande publik.
 • Avrådan till föreningar för kultur, idrott och fritid från att ordna eller delta i läger, cuper eller andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas förlängs t.o.m. den 31 jan och ska därefter omprövas.

De nya smittskyddsåtgärderna kommer att gälla tills vidare men regeringen och Folkhälsomyndigheten kommer kontinuerligt göra bedömningen om nödvändigheten av åtgärderna.

Nyheter från våra lag
Materialgruppen, 16/01 20:36 
Herrlaget, 21/12 15:41 
Domarsidan, 13/12 19:00 
Eventgruppen, 09/09 21:06 
Eventgruppen, 10/06 13:49 
 
Våra sponsorer