SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Välkommen till Skogås-Trångsunds Fotbollsförening

Våra värdeord i föreningen är dessa
Glädje - Gemenskap - Respekt

 

Glädje

Vi älskar fotboll och tränar och spelar med glädje. 
Vi vill att alla ska kunna spela fotboll och ha kul i vår förening.

 

Gemenskap

Vi har en härlig klubbkänsla där vi alla kan känna gemenskap.
Alla är lika mycket värda. 
Vi välkomnar mångfald. 
Vi vill skapa engagemang genom att utbilda våra ledare och tränare så att de kan skapa laganda.

 

Respekt

Vi behandlar varandra med respekt, agerar med ödmjukhet och tänker på vilka ord vi väljer.
Vi bemöter andra så som vi själva vill bli bemötta.

Nya smittskyddsåtgärder från 12 januari
2022-01-11 20:53

Regeringen och Folkhälsomyndigheten redogjorde under måndagen för skärpta smittskyddsåtgärder med anledningen av smittspridningen i samhället. Nedan följer de åtgärder som meddelats och som införs från 12 januari, som i olika grad påverkar fotbollsverksamheten. Denna information är hämtad från Svenska Fotbollsförbundets hemsida.

 • För allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus utan vaccinationsbevis införs ett tak på max 50 personer. Fortsatt gäller de nuvarande rekommendationerna om enbart sittande publik, max 8 personer per sällskap och 1 meters avstånd mellan sällskap.
 • För allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 50 deltagare där vaccinationsbevis används införs krav på max 8 personer per sällskap och 1 meters avstånd mellan sällskap. Fortsatt gäller endast sittande publik.
 • Avrådan till föreningar för kultur, idrott och fritid från att ordna eller delta i läger, cuper eller andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas förlängs t.o.m. den 31 jan och ska därefter omprövas.

De nya smittskyddsåtgärderna kommer att gälla tills vidare men regeringen och Folkhälsomyndigheten kommer kontinuerligt göra bedömningen om nödvändigheten av åtgärderna.

Årsmöte 2022 - 15 februari 19.00
2021-12-09 14:27

Tisdagen den 15 februari 2022 klockan 19.00 kommer vi att hålla årsmöte i föreningen. Beroende på smittläget får vi avgöra om mötet kan hållas fysiskt eller om det blir digitalt, men planen är att vara i klubbhuset på Mossen.

 

Inbjudan går ut i januari och möteshandlingar samt eventuell länk till digitalt möte kommer att skickas ut senast den 8 februari.

 

Årsmöte är öppet för samtliga medlemmar i föreningen. Rösträtt har du som varit betald medlem i föreningen under verksamhetsåret 2021 och fyller lägst 15 år under 2022.

 

Har du förslag till föreningen? Skriv en motion till årsmötet. Se hemsidan på övre menyn längst till vänster under fliken ”Dokument” för instruktioner. Motionerna skall vara styrelsen till handa senast 15 januari.

 

Väl mött!

 

/Styrelsen

Trivselvärdar på Nytorps Mosse
2021-09-30 08:52

Som ett led i föreningens värderingsarbete kommer vi vara med i Stockholms Fotbollsförbunds satsning på en förbättrad matchmiljö med konceptet Trivselvärdar.

Syftet med satsningen från föreningens sida är att:

 • Ytterligare stärka matchmiljön på Mossen så spelare, domare, föräldrar och publik känner att upplevelsen av ungdomsmatcher i S:t Eriks-Cupen hos oss präglas av Glädje, Gemenskap och Respekt.
 • Få fler föräldrar att engagera sig i föreningen och komma in i gemenskapen

Självfallet vill vi att alla matcher på Mossen skall ha en bra matchmiljö men just den här satsningen är för ungdomsmatcher. I förlängningen kan även Matchvärdar på herr- och dammatcher bli aktuellt.

Trivselvärdarna kommer att vara på Mossen på lördagar och söndagar (tider kan variera nu i början) och deras uppgift är till exempel:

 • Stötta domarna innan, under och efter matcher.
 • Välkomna bortalagen och dess supportrar till arenan.
 • Informera bortalagen och dess supportrar om vilka regler som gäller på denna idrottsplats.
 • Dela ut ”Fair Play” kort till lagen och dess supportrar.
 • Säga ifrån när Fair Play inte efterlevs, både vad gäller hemma och bortalag.
 • Vara allmänt behjälplig på idrottsplatsen för frågor.
 • Rapportera in till StFF via mail vid ev. avvikelser.

Våra Trivselvärdar har västar som tydligt berättar deras roll och de kommer även ha Fair Play-kort att dela ut som påminner föräldrar, ledare och aktiva om hur man är en bra supporter/ledare.

Vi kommer att testa med Trivselvärdar under helgerna i oktober för att utvärdera hur vi skall göra detta till nästa säsong. Har ni tankar och idéer kring hur vi borde göra detta eller om ni kan tänka er att ställa upp som trivselvärd får ni gärna höra av er till mig på annica.axelsson@gmail.com

 

Vill du prova på att vara Trivselvärd eller vet någon som skulle kunna ställa upp?

Vi vill gärna ha fler som engagerar sig i föreningen och det här är ett sätt som vi hoppas får fler att kunna bidra utan att det tar för mycket tid i anspråk. Vi tar gärna hjälp av mor- eller farföräldrar eller andra släktingar också förutom föräldrar. I första fasen vänder vi oss främst till personer över 18 år, vi skall utvärdera om vi även skall ha yngre personer i föreningen som Trivselvärdar men vi börjar med vuxna under hösten.

Vi behöver frivilliga till för- och eftermiddagar lördagar och söndagar i oktober i första hand.

 

Ser fram emot att förbättra vår matchmiljö tillsammans!

 

//Värderingsgruppen och Styrelsen gm

Annica 

Nyheter från våra lag
Materialgruppen, 16/01 20:36 
Herrlaget, 21/12 15:41 
Domarsidan, 13/12 19:00 
Eventgruppen, 09/09 21:06 
Eventgruppen, 10/06 13:49 
Verksamhetsgruppen, 02/04 21:09 
 
Våra sponsorer