SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Säsongen igång - nu hjälps vi åt i vårt Café och som Trivselvärdar
2022-04-07 16:00
Lisa, en av de Trivselvärdar som spred trivsel förra säsongen

I Skogås-Trångsunds FF är vi stolta över vår gemenskap och vår förening bygger nästan uteslutande på ideella krafter. Som vårdnadshavare finns det alltid något man kan bidra med för att hjälpa föreningen att ge våra spelare bästa förutsättningar att spela fotboll och ha roligt.

 

En återkommande aktivitet där alla lag bidrar är vår café-verksamhet. Varje år ansvarar ett lag per vecka för att sköta cafét på Mossen. Vi har två nyheter kring caféverksamheten i år:

  • Vi har införskaffat iZettle med tillhörande Ipad. I år kommer man kunna betala både med kort och swish. Man registrerar det man säljer i appen och sedan räknar systemet ut totalsumman.
  • Vi inför Trivselvärdar på Mossen under helgerna, också detta något som lagen turas om att ansvara för. Tack vare samarbetet med Stockholms Fotbollsförbund kompenseras lagen för sina insatser i form av ett tillskott till lagkassan.

För mer information om cafétjänst och Trivselvärdar se instruktioner under fliken ”Dokument” här på hemsidan.


Nyhetsarkiv
Caféansvariga sökes2021-05-26 08:06
Fortsatt restriktioner2021-04-23 15:01
2021-03-19 12:14
 
Våra sponsorer