Läs om de senaste uppdateringarna från Svensk Fotboll gällande Covid-19 här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Vad gäller kring klubbkläder
Här nedan kan du läsa om vad som gäller angående klubbkläderna i föreningen.


För spelare
Spelare som betalat medlems och verksamhetsavgift får en matchtröja som ska hålla i minst två år. Spelare som deltar i fotbollsskola eller spelar i 5-manna lag har ingen numrering på sin tröja. Spelare som spelar i 7-manna eller 11-manna lag har ett nummer på sin tröja. Ansvarig ledare för laget ansvarar för numrering av lagets tröjor. När det tillkommer en ny spelare i lag som ska ha nummer på sin tröja så beställer ledaren en tröja till spelaren efter att avgiften är betald. Leveranstid för en matchtröja är ca 2 veckor.


Spelaren köper den personliga utrustningen själv d.v.s. vid behov köper man själv blå strumpor och shorts, overall, väska och benskydds-tape. Vi har ett avtal för vår klubbkollektion med Intersport.


För att köpa produkter ur vårt klubbsortiment använder ni webbshopen hos Intersport, https://team.intersport.se/, välj Skogås Trångsunds FF. Innan ni påbörjar er beställning behöver ni skapa ett inlogg. Er beställning kommer att finnas för uthämtning hos Intersport i Farsta när den är klar. Shorts och strumpor finns alltid till försäljning hos Intersport i Farsta och där hittar ni även provexemplar av övriga produkter om ni behöver prova ut storlek innan beställning.


Dubbel nytta – bonus till alla!
Vår förening får bonus när ni handlar i föreningens webbshop, dessutom kan de få bonus när du handlar i INTERSPORTS övriga sortiment. Ni får alltså bonus på köp på intersport.se samt i butik och stöttar samtidigt vår förening, helt utan att det påverkar ditt privata poängsaldo. Både du och din förening får alltså bonus, så bra!


Så går det till!
Ni som privatpersoner får mellan 2-6 % i bonus när du handlar på intersport.se eller i butik beroende på hur mycket du handlar och vald förening får ytterligare 3% på alla köp. För att stötta vår förening loggar du in och klickar på mina uppgifter och väljer Min förening (Skogås-Trångsund)


Vi som ansvarar för materialet i föreningen heter Ulrica Villingstam och Åsa Rydell och oss når du genom att maila till materiel@skogas-trangsundsff.com.

 
Våra sponsorer