Läs om de senaste uppdateringarna från Svensk Fotboll gällande Covid-19 här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Styrelsen Skogås-Trångsunds FF

Styrelsens arbete

Nedan följer några exempel på förbättringsområden som styrelsen jobbar med:
 
Byte av hemsida/kallelseverktyg
Det första som behövde göras var ju att byta ut kallelseverktyget och hemsidan, och det har vi nu äntligen gjort. Fortsatt arbete följer med att hålla den uppdaterad och fylla på med information.
 
Värdegrunder i föreningen
För att alla i föreningen - spelare, föräldrar och ledare - ska kunna ta del av och känna till föreningens värdegrunder har vi i styrelsen tillsatt en grupp som uteslutande kommer att jobba med detta. Se mer information om det under "Värdegrunder" längst upp på sidan under "Övriga grupper"

Kommunikationskanaler
Vi vill att det ska fungera bättre med våra kommunikationskanaler, dvs vart kan man förvänta sig att information dyker upp gällande olika saker. Om vi förtydligar kommunikationsvägarna kommer det bli lättare att veta vart man har sett tex viktig information som skickats ut, en nyhet för föreningen eller en rolig händelse. Även kommunikationen in till föreningen behöver förtydligas. Vilken grupp eller person ska man kontakta i olika frågor? Vi försöker förtydliga detta men om du ändå upplever att det är otydligt, eller om någon information saknas kring detta så kontakta oss på kommunikation@skogas-trangsundsff.com.
 
Dokumentation
Styrelsen jobbar med att få upp mer och bättre dokumentation för rutiner och arbetet vi gör, så att i framtiden ska man lätt hitta all information som behövs kring styrelsearbetet. Vi har även börjat jobba med ett verktyg som heter Trello för att underlätta samarbetet mellan styrelsemedlemmarna.
 
Rutiner
Styrelsen försöker hitta fasta fungerande rutiner för hur man hanterar nya spelare, och nya tränare  och även nya lag så att alla alltid får samma och bra information från start. Man ska inte behöva undra vad som gäller, utan man ska få informationen presenterad för sig när man är ny. Likaså ska man automatiskt få droppar som kvitteras ut och tränarjacka. Rutiner måste även finnas när någon väljer att lämna föreningen, så vi inte blir av med droppar eller bollar pga bristande rutiner.
 
Detta är ett urplock av de saker som styrelsen jobbar med just nu.
 
Hälsningar från oss i Styrelsen
 
 
 
 
Beslut -Support-träning
2021-03-28 16:23

Ett av våra mål i verksamhetsplanen för 2021 är att ge våra lag ännu bättre förutsättningar genom att stötta ledare och våra lag i verksamheten. 
Beslut efter fotbollsgruppens underlag är att starta med de yngsta lagen i form av support-träning i 5mot5.

Ni kan läsa mer om detta på fotbollsgruppens sida HÄR

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer