SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Styrelsen Skogås-Trångsunds FF

Styrelsens arbete

Nedan följer några exempel på förbättringsområden som styrelsen jobbar med:
 
Byte av hemsida/kallelseverktyg
Förra året bytte vi ut kallelseverktyget och hemsidan, och nu pågår arbetet med att hålla hemsidan uppdaterad och fylla på med information. Utbildningar hålles kontinuerligt i SportAdmin, kontakta Jenny Dyrén om du är intresserad av att delta. 
 
Värdegrunder i föreningen
För att alla i föreningen - spelare, föräldrar och ledare - ska kunna ta del av och känna till föreningens värdegrunder har vi i styrelsen tillsatt en grupp som uteslutande kommer att jobba med detta. Se mer information om det under "Värdegrunder" längst upp på sidan under "Övriga grupper". En del av värdegrundsarbetet är att alla i föreningen skall känna sig trygga med all verksamhet som sker inom föreningen. Vi har vidareutvecklat vår interna Visselblåsarfunktion och länkat till Riksidrottsförbundets externa tjänst. Se mer under Värdegrundsarbetet här på hemsidan.

Kommunikationskanaler
Arbetet fortsätter med att öka och förbättra kommunikationen inom föreningen, både till föräldrar och spelare men även mellan lagen och de olika grupper som arbetar inom föreningen. Vi kan alltid bli bättre på att kommunicera och om du  upplever att något är otydligt, eller om någon information saknas på hemsidan så kontakta oss på kommunikation@skogas-trangsundsff.com.
 
Dokumentation
Styrelsen jobbar med att få upp mer och bättre dokumentation för rutiner och arbetet vi gör, så att i framtiden ska man lätt hitta all information som behövs kring styrelsearbetet. 
 
Rutiner
Styrelsen vill hitta fasta fungerande rutiner för hur man hanterar nya spelare, och nya tränare  och även nya lag så att alla alltid får samma och bra information från start. Man ska inte behöva undra vad som gäller, utan man ska få informationen presenterad för sig när man är ny. Likaså ska man automatiskt få droppar som kvitteras ut och tränarjacka. Rutiner måste även finnas när någon väljer att lämna föreningen, så vi inte blir av med droppar eller bollar pga bristande rutiner.
 
Detta är ett axplock av de saker som styrelsen jobbar med just nu.
 
Hälsningar från oss i Styrelsen
 
 
 
 
Beslut -Support-träning
2021-03-28 16:23

Ett av våra mål i verksamhetsplanen för 2021 är att ge våra lag ännu bättre förutsättningar genom att stötta ledare och våra lag i verksamheten. 
Beslut efter fotbollsgruppens underlag är att starta med de yngsta lagen i form av support-träning i 5mot5.

Ni kan läsa mer om detta på fotbollsgruppens sida HÄR

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer