SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Trivselvärdar på Nytorps Mosse
2021-09-30 08:52

Som ett led i föreningens värderingsarbete kommer vi vara med i Stockholms Fotbollsförbunds satsning på en förbättrad matchmiljö med konceptet Trivselvärdar.

Syftet med satsningen från föreningens sida är att:

  • Ytterligare stärka matchmiljön på Mossen så spelare, domare, föräldrar och publik känner att upplevelsen av ungdomsmatcher i S:t Eriks-Cupen hos oss präglas av Glädje, Gemenskap och Respekt.
  • Få fler föräldrar att engagera sig i föreningen och komma in i gemenskapen

Självfallet vill vi att alla matcher på Mossen skall ha en bra matchmiljö men just den här satsningen är för ungdomsmatcher. I förlängningen kan även Matchvärdar på herr- och dammatcher bli aktuellt.

Trivselvärdarna kommer att vara på Mossen på lördagar och söndagar (tider kan variera nu i början) och deras uppgift är till exempel:

  • Stötta domarna innan, under och efter matcher.
  • Välkomna bortalagen och dess supportrar till arenan.
  • Informera bortalagen och dess supportrar om vilka regler som gäller på denna idrottsplats.
  • Dela ut ”Fair Play” kort till lagen och dess supportrar.
  • Säga ifrån när Fair Play inte efterlevs, både vad gäller hemma och bortalag.
  • Vara allmänt behjälplig på idrottsplatsen för frågor.
  • Rapportera in till StFF via mail vid ev. avvikelser.

Våra Trivselvärdar har västar som tydligt berättar deras roll och de kommer även ha Fair Play-kort att dela ut som påminner föräldrar, ledare och aktiva om hur man är en bra supporter/ledare.

Vi kommer att testa med Trivselvärdar under helgerna i oktober för att utvärdera hur vi skall göra detta till nästa säsong. Har ni tankar och idéer kring hur vi borde göra detta eller om ni kan tänka er att ställa upp som trivselvärd får ni gärna höra av er till mig på annica.axelsson@gmail.com

 

Vill du prova på att vara Trivselvärd eller vet någon som skulle kunna ställa upp?

Vi vill gärna ha fler som engagerar sig i föreningen och det här är ett sätt som vi hoppas får fler att kunna bidra utan att det tar för mycket tid i anspråk. Vi tar gärna hjälp av mor- eller farföräldrar eller andra släktingar också förutom föräldrar. I första fasen vänder vi oss främst till personer över 18 år, vi skall utvärdera om vi även skall ha yngre personer i föreningen som Trivselvärdar men vi börjar med vuxna under hösten.

Vi behöver frivilliga till för- och eftermiddagar lördagar och söndagar i oktober i första hand.

 

Ser fram emot att förbättra vår matchmiljö tillsammans!

 

//Värderingsgruppen och Styrelsen gm

Annica 


Nyhetsarkiv
Caféansvariga sökes2021-05-26 08:06
Fortsatt restriktioner2021-04-23 15:01
2021-03-19 12:14
 
Våra sponsorer