Läs om de senaste uppdateringarna från Svensk Fotboll gällande Covid-19 här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Välkommen till Skogås Trångsund FF flickor 2007/2008!

Välkommen till fotboll för flickor födda 2007/2008 i Skogås Trångsund!

 

Just nu har vi fullt i laget. Du/Ni är välkomna att ställa Er i väntelista. Det gör Ni genom att mejla till oss på skogasflickfotboll07@gmail.com .

 

Vi är ett härligt gäng tjejer födda 2007-2008 som älskar att spela fotboll tillsammans. Vi spelar nu i 2 olika divisioner i niomanna-fotboll.

Har  Du lust att börja lira med oss? Oavsett om du har spelat fotboll i en klubb förut eller känner att det vore kul att pröva på, så är du välkommen till oss! 

 

Du hittar våra träningar i kalendern, kontakta oss gärna först på skogasflickfotboll07@gmail.com  så vi vet att du kommer och kan planera att ta emot dig på ett bra sätt.


Kontaktuppgifter: skogasflickfotboll07@gmail.com


Välkomna till vår nya hemsida!
2020-08-29 10:33
Äntligen lanserar vi nu vår nya hemsida! Vägen har varit lång men nu är vi äntligen i mål. Hemsidan kommer framöver att användas mycket mer aktivt än föreningen tidigare gjort, så titta gärna in om du undrar något och skicka oss ett mail om ni saknar info som ni tycker borde finnas här.

Med vänlig hälsning
Jenny Dyrén
Admin för flickor -07, styrelsemedlem och ansvarig för hela föreningens hemsida.
 
Våra sponsorer