SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

Glädjande nyheter för er som spelar fotboll
2021-01-17

Hej medlemmar. Här kommer glädjande nyheter Från Skogås Trångsunds FF.

 

Som ni med all sannolikhet redan sett så går det nu bra att bedriva föreningsledd organiserad träning i mindre grupper utomhus – under förutsättning att det kan ske enligt Folkhälsomyndighetens råd.


Vi väntar svar från kommunen gällande plantider, så vi återkommer angående detta så fort vi bara får dessa bekräftade.

Hälsningar

Styrelsen för Skogås Trångsunds FF

Nedan följer information från Huddinge Kommun:

 

Håll koll på detta:


 

Det här gäller för utomhusanläggningar

  • Från och med måndag 18 januari börjar kommunerna i Region Stockholm att succesivt öppna de utomhusanläggningar som tidigare hållits stängda – till exempel bandyisar och isrinkar utomhus samt skidspår.
  • Öppningen kommer att ske i olika takt, utifrån olika förutsättningar i kommunerna.
  • Omklädningsrum kopplade till anläggningar hålls fortsatt stängda.
  • Information om vilken dag Huddinges utomhusanläggningar öppnar för bokning igen, kommer så snart som möjligt, i ett mejlutskick samt på: www.huddinge.se/bokalokal
  • I den mån utomhusanläggningar har öppnat igen, kan föreningsledd träning hållas i mindre grupper på dessa anläggningar.
  • Även om utomhusträning nu bör komma igång, är det fortsatt lika viktigt att hålla avstånd, resa så lite som möjligt och i övrigt följa Folkhälsomyndighetens råd för att minska smittspridningen.

Det här gäller för inomhusanläggningar

Gällande idrottsanläggningar för idrott inomhus gäller fortfarande regeringens rekommendation att dessa ska hålla stängda till och med den 24 januari. Information om vad som gäller från och med den 25 januari kommer att komma.


Nyhetsarkiv
Caféansvariga sökes2021-05-26 08:06
Fortsatt restriktioner2021-04-23 15:01
2021-03-19 12:14
 
Våra sponsorer