SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås-Trångsunds FF
Glädje, gemenskap, respekt

All verksamhet är stängd - för alla
2020-12-21 19:08
Efter kontakt med huddinge kommun för att få ett förtydligande gällande det utskick som kommunen skickat till föreningen har vi fått svaret att 
"Det gäller all planerad verksamhet även för barn och unga"

Allt träning är alltså inställt, både utomhus och inomhus.
 Detta gället samtliga åldersgrupper t.om 24 januari 2021


Läs mailutskicket  från kommunen nedan:

Hej,

Här kommer kompletterad information som förhoppningsvis förtydligar vissa frågor:

Elitidrotten - De som är yrkesverksamma elitidrottare kommer erbjudas träningsmöjligheter eftersom de undantas enligt gällande lagstiftning.
Definition av elitidrotten: idrottsutövningen som huvudsaklig sysselsättning och att befinna sig på nationell eller internationell elitnivå för seniorer – måste vara uppfyllda för att undantaget ska kunna tillämpas. Att en person lägger merparten av sin fritid på sin idrottsutövning är därmed inte tillräckligt. Det är heller inte tillräckligt att utövaren har ambitionen att nå nationell eller internationell elitnivå.
Undantaget gäller inte för juniorer eller motsvarande. Kontakta fritid@huddinge.se om ni bedömer att ni har lag eller individuella idrottare som bedöms vara inom elitsegmentet.Vi avråder från all spontan gruppverksamhet och planerad utomhusverksamhet. Det innebär att vinterfotbollen är inställd.De aktörer som har samverkansavtal med förvaltningen råder vi starkt att stänga ner all inomhus verksamhet.

Nedanstående punkter i tidigare utskick gäller fortfarande och vi avbokar tider löpande, som är inbokade fram till 24 januari.Vi jobbar så snabbt vi kan, men har ibland lite fördröjningar i hanteringen på grund av det rådande läget. Vi hoppas på er förståelse med detta.

Vår förhoppning är att vi tillsammans gör det bästa möjliga av situationen!

Med vänliga hälsningar


Nyhetsarkiv
Caféansvariga sökes2021-05-26 08:06
Fortsatt restriktioner2021-04-23 15:01
2021-03-19 12:14
 
Våra sponsorer